hybrid story

Om Hybrid

Om man ska placera oss i ett fack så är vi naturligtvis en Gastropub, själva säger vi att vi fokuserar på hantverksmässigt framställd mat och dryck. "För Hantverket i Tiden" och "Fisk och öl" i skön förening är två uttryck beskriver oss väl.

Vi tillverkar det mesta i köket själva och för att kunna maximera smaken ur råvarorna följer vi säsongerna. Det vi inte tillverkar själva köper in från leverantörer som tänker likadant som vi vad gäller hantverksmässighet. Vi gillar craftöl och naturliga viner för dess smak och med passionen de tillverkas. Vi gillar också det sköna sorl som ni som gäster för med er när ni kommer till oss. Vi ses nästa gång

Sedan 2015

Någonting mittemellan restaurang, bar och gastropub

Det är vi, Lotta & Patric äger och driver Hybrid. Vi har ett förflutet från stjärn- och bibbelönade restauranger och gastropubar i Sverige och England. Bakgrunden från England gjorde att det kändes naturligt för oss att starta en Gastropub i Stockholm, Enskede. Vi anser att det är det perfekta formatet att föra fram det säsongsbaserade köket där råvaran står i fokus kombinerat med hantverksmässigt framställda drycker av alla de sorter. I köket producerar vi mat med hjälp av moderna, traditionella och ibland uråldriga tekniker för att locka fram det bästa ur råvarorna.

"Mycket trevligt och väldigt gott till rimliga priser"

- Google

"Mycket trevligt och väldigt gott till rimliga priser"

- Google

"Mycket bra med vällagad mat och bra service"

- Google
Hybrid

Köket

Lotta
CEO

Har ett förflutet från stjärn- och bibbelönade restauranger och gastropubar i Sverige och England.

Patric
Chef

Why didn't the prawn share his toys? He was a little shellfish.