hybrid story

Om Hybrid

Om man ska placera oss i ett fack så är vi naturligtvis en Gastropub, själva definierar vi oss som en kvartersrestaurang med fokus på hantverksmässigt framställd mat och dryck, belägen strax utanför tullarna i Stockholm. "För Hantverket i Tiden" är ett uttryck beskriver oss väl. Vi tillverkar det mesta i köket själva och för att kunna maximera smaken ur råvarorna följer vi säsongerna och tar till vara det mesta vilket gör att vi får miljömässig och ekonomisk hållbarhet på köpet. Det vi inte tillverkar själva köper in från leverantörer som tänker likadant som vi. Vi gillar craftöl och ”vin utan skit” för dess smak och med passionen de tillverkas. Vi gillar också det sköna sorl som ni som gäster för med er när ni kommer till oss. Vi ses nästa gång.

Sedan 2015

Kvartersrestaurang, Bar och Gastropub

Det är vi, Lotta & Patric äger och driver Hybrid. Vi har ett förflutet från stjärn- och bibbelönade restauranger samt gastropubar i Sverige och England. Med tanke på vår bakgrund kändes Gastropubsformatet som en naturlig bas att plantera vår restaurang i. Vi anser att det är det perfekta formatet att föra fram det säsongsbaserade köket där råvaran står i fokus kombinerat med hantverksmässigt framställda drycker av alla de sorter. I köket producerar vi mat med hjälp av moderna, traditionella och ibland uråldriga tekniker för att locka fram det bästa ur råvarorna och få ekonomisk och miljömässig hållbarhet på köpet.

"Mycket trevligt och väldigt gott till rimliga priser"

- Google

"Mycket trevligt och väldigt gott till rimliga priser"

- Google

"Mycket trevligt och väldigt gott till rimliga priser"

- Google
Hybrid

Köket

Lotta
CEO

Har ett förflutet från stjärn- och bibbelönade restauranger och gastropubar i Sverige och England.

Patric
Chef

Why didn't the prawn share his toys? He was a little shellfish.